Καλώς Ήρθατε στη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων

  Νέα-Ανακοινώσεις

  Εγγραφή στο Μητρώο Ιατρών

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Slider

  Ελληνικοί φορείς

  ministry

   

  ose

   

  eesty

  ergose

   
  gaiose


  diavgia logo2


  2017-10-13 Σύμβαση Πρόσβασης και Χρήσης της Εθνικής Σιδηροδρομικής Υποδομής μεταξύ ΟΣΕ - Rail Cargo Logistics Goldair

  Την Παρασκευή 13.10.2017 υπογράφηκε Σύμβαση Πρόσβασης και Χρήσης της Εθνικής Σιδηροδρομικής Υποδομής μεταξύ του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ και της ιδιωτικής σιδηροδρομικής επιχείρησης Rail Cargo Logistics Goldair, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Κώστα Πετράκη και τον κ. Κωσταντίνο Καλλίνικο, Πρόεδρο ΔΣ της Rail Cargo Logistics Goldair και Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της  Goldair Group.

  Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΟΣΕ κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Δικτύου του ΟΣΕ κ. Γρηγόρης Σαμπατατακάκης, ο κ. Iάκωβος Κισέογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Rail Cargo Logistics Goldair και ο κ. Νίκος Αθανασόπουλος, Διευθυντής Σιδηροδρομικών Μεταφορών της Rail Cargo Logistics Goldair. Επίσης, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και καλωσόρισαν η Πρόεδρος της ΡΑΣ (Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων) κα Ιωάννα Τσιαπαρίκου, ο Αντιπρόεδρος της ΡΑΣ κ. Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΕΣΣΤΥ (Ελληνική Εταιρία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού) κος Γιώργος Αναγνωστόπουλος και ο Πρόεδρος της ΠΟΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών) κος Παναγιώτης Παρασκευόπουλος.

   Η ΡΑΣ έχει χορηγήσει στη Rail Cargo Logistics Goldair άδεια λειτουργίας σιδηροδρομικής επιχείρησης για εκτέλεση εθνικών και διεθνών εμπορευματικών σιδηροδρομικών μεταφορών με παροχή έλξης ή /και πλήρων συρμών στο σύνολο του εθνικού σιδηροδρομικού δικτύου καθώς και πιστοποιητικό ασφάλειας τύπου Α και Β.

  Ευρωπαϊκοί φορείς

  mobility and transport  era


  IRG RAIL

  RailNetEurope logo.svg


  tenT 

   Στοιχεία Επικοινωνίας

    Ρυθμιστική Αρχή 
    Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) 

    

  similar icons with these tags home house building 3 Σταδίου 33
  105 59 Αθήνα

  telephone icon 53591τηλ: 210 3860141
         210 3860142
              φαξ: 210 3860149

  email

     email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   
  .

   

  © 2018 ΡΑΣ. All Rights Reserved.

  Βρείτε μας στο χάρτη

  Please publish modules in offcanvas position.