Ο Αντιπρόεδρος της ΡΑΣ στην επετειακή εκδήλωση του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς

O Αντιπρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων κ. Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος εκπροσώπησε τη ΡΑΣ στην επετειακή εκδήλωση του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς».

Η παρουσία του Αντιπροέδρου της ΡΑΣ στην εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της επιτυχούς συνεργασίας της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», η οποία αφορά στην υλοποίηση της  Εκστρατείας Ενημέρωσης των πολιτών σε ένα κρίσιμο ζήτημα: Την ασφαλή διέλευση των ισόπεδων σιδηροδρομικών διαβάσεων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας στο  Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021.  Συνδιοργανώθηκε από το  Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας, το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, αλλά και τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής.

Η ΡΑΣ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 16 χρόνων συστηματικής δραστηριοποίησης του Ινστιτούτου, υπενθυμίζει τη σημαντική προσφορά του έργου του, όσον αφορά στην ευαισθητοποίηση των πολιτών στα μείζονα ζητήματα της οδικής ασφάλειας. Ένα έργο, που  έχει αναγνωριστεί όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, με διακρίσεις από κορυφαίους Οργανισμούς όπως ο ΟΗΕ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και πολλοί άλλοι ακόμη.

Η πρόεδρος κ. Ιωάννα Τσιαπαρίκου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων εύχονται το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας  «Πάνος Μυλωνάς»  να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του με αμείωτη δύναμη, έως τον τελικό στόχο μηδενισμού του τραγικού φόρου αίματος που πληρώνει η χώρα μας στους δρόμους της.

ras-el-imageras-el-image
X