H ΡΑΣ στην έκθεση «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS»

O Αντιπρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων κ. Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος έδωσε το παρών στη διεθνή έκθεση «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS», κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., η οποία συμμετείχε στη διεθνή έκθεση που πραγματοποιήθηκε στις 2, 3 & 4 Οκτωβρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Σε εκθεσιακό γεγονός που αφορούσε όλο το φάσμα της αλυσίδας εφοδιασμού, των logistics, των εμπορευματικών μεταφορών, τις τεχνολογίες πληροφορικής, των αυτοματισμών, ο αντιπρόεδρος της ΡΑΣ πραγματοποίησε σειρά επαφών, συζητώντας τις τελευταίες εξελίξεις σε έναν κλάδο με καθοριστικό ρόλο στο επιχειρείν και την παραγωγική δραστηριότητα.

Ο Αντιπρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε και του Ομίλου FSI. Ειδικότερα είχε επαφές με το Διευθυντή Θυγατρικών Εξωτερικού της TRENITALIA κ. Maurizio Capotorto, τον Επικεφαλής Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Επενδύσεων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε κ. Πέτρο Αρβανίτη και τον Διευθυντή επιβατικών μεταφορών κ. Θεόδωρο Τόλια, με τους οποίους συζήτησε τρέχοντα θέματα που αφορούν την εταιρεία. Παράλληλα, εκφράστηκε από όλα τα μέρη η διάθεση για κοινή συνεργασία με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των σιδηροδρομικών μεταφορών στη χώρα.

ras-el-imageras-el-image
X