Δυναμικό παρών της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων στη ΔΕΘ

Δυναμικό παρών στην  85η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης  έδωσε η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων που εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο της Αρχής κ. Ιωάννα Τσιαπαρίκου και τον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Γεωργόπουλο.

Σε μία κρίσιμη χρονιά για το μέλλον και τη ανάπτυξη των Σιδηροδρομικών Μεταφορών, το προεδρείο της ΡΑΣ πραγματοποίησε σειρά επαφών με στελέχη από τη Διοίκηση  το επιστημονικό και το τεχνικό προσωπικό της «Σιδηροδρομικής Οικογένειας», επισφραγίζοντας νέο πλαίσιο συνεργασίας που θέτει στο επίκεντρο την ασφάλεια και την ποιότητα των Σιδηροδρομικών Μεταφορών.

Η φετινή διοργάνωση της 85ης ΔΕΘ  που  είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα, επαναπροσδιορίζει τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, και φέρνει φέρει κοντά τον πολίτη με τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες, τις τεχνολογίες και την καινοτομία.

Ένα τρίπτυχο που χαρακτηρίζει και το Σιδηρόδρομο του μέλλοντος. Ένα μέλλον, με αφετηρία τη Σιδηροδρομική Ιστορία, κομμάτι της  οποίας μπορεί να θαυμάσουν οι χιλιάδες επισκέπτες της ΔΕΘ στη φετινή διοργάνωση: ο λόγος για την εκθετική παρουσία του wagon-restaurant  του ιστορικού τραίνου «Arlberg Orient Express» το οποίο ανακατασκευάστηκε από τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος και επισκέφθηκε το προεδρείο της ΡΑΣ η οποία υποστηρίζει και επικροτεί όλες τις πρωτοβουλίες που  αναδεικνύουν τη μείζονα συμβολή του Σιδηροδρόμου.

ras-el-imageras-el-image
X